Norske historiedager 2022

Wilhelm F. K. Christie, initiativtager bak Bergens Museum og Norges første historiske fagtidsskrift, Urda. Fra Wikimedia Commons (lisens).

Påmelding

Påmelding til Norske historiedager 2022 har to deler. Du må først fylle ut det digitale skjemaet som er vedlagt under, og deretter betale din deltakelse.

Etter at du har sendt inn det digitale skjemaet, vil du bli direkte videresendt til en betalingsside. På betalingssiden finnes informasjon om hvordan betalingen foregår. Betaling skjer gjennom Vipps. I påmeldingsskjemaet kan du likevel be om å få tilsendt faktura dersom du ikke ønsker å gjennomføre betalingen i Vipps. Alle fakturaer sendes etter påmeldingsfristen den 1. juni.

Det er ulike priser for studenter, for HIFO-medlemmer og for deltakere som ikke er medlemmer av HIFO. Det blir også tillegg i pris for middag. Det er derfor viktig at du velger riktig alternativ både i påmeldingsskjemaet og i Vipps.

Det er ikke tillegg i pris for deltakelse på kommunal mottakelse i Håkonshallen fredag 24. juni. Punkt om deltakelse på kommunal mottakelse er likevel inkludert i påmeldingsskjemaet, fordi Bergen kommune trenger oversikt over deltakere på dette.

Norsk påmeldingsskjema: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=11920597

Engelsk påmeldingsskjema: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=12209763

Påmeldingsfrist: 1. juni.

For spørsmål: Send epost med eventuelle spørsmål til norskehistoriedager@hifo.no.

Pris:

  • Student (uten middag): 400 kroner.
  • Student (med middag): 700 kroner.

  • Deltakelse med HIFO-medlemskap (uten middag): 1250 kroner.
  • Deltakelse med HIFO-medlemskap (med middag): 1500 kroner.

  • Deltakelse uten HIFO-medlemskap (uten middag): 1500 kroner.
  • Deltakelse uten HIFO-medlemskap (med middag): 1800 kroner.